Wimperextensions zijn semipermanente wimperhaartjes gemaakt van hoogwaardig anti allergisch PBT materiaal. Door middel van de onebyone techniek wordt elk individueel wimperhaartje met een extension verlengd. De extensions worden één voor één op een individuele eigen wimperhaar geplaatst. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, zacht, flexibel en veroorzaakt beslist geen schade aan de natuurlijke wimpers. Doordat elk eigen wimperhaartje met een extension wordt verlengd, geeft dit een zeer natuurlijk effect. Na de behandeling is mascara, wimperverf (ook bij blonde/lichtgekleurde eigen wimpers!) of een wimperkruller overbodig! Ik maak gebruik van hoogwaardige kwaliteit, waardoor u de wimpers niet voelt zitten en u een natuurlijke uitstraling heeft. Wimperextensionshebben zelfs een liftend effect en maken uw ogen vele malen sprekender.

Mink Wimperextensions

Ik werk met Mink wimperextensions van Blink, wereldwijd marktleider. Wimpers van Blink zijn synthetische PBT Mink wimpers, waar een laagje zijde overheen is verwerkt. Hierdoor glimmen ze mooi en hebben een lange houdbaarheid. Blink Mink wimpers zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, lengtes en krullen.

Je eigen wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de twee á drie maanden vernieuwen. Normaal ziet u dit proces niet zichtbaar gebeuren, en veel mensen weten dit niet. Maar tussen uw lange wimpers zitten hele korte wimpertjes, dit zijn de nieuwe jonge wimpertjes die de lange oude wimpers geleidelijk aan zullen vervangen. Een wimperextension blijft dus één tot twee maanden zitten, maar dit kan ook variëren met enkele weken. Wanneer een eigen wimperhaar uitvalt, zal er ook een extension mee uitvallen. Dit is afhankelijk van de levensduur van uw eigen natuurlijke wimpers. Wanneer u de Blink Diamond coating gebruikt zult u nog langer plezier hebben van uw wimperextensions. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren we iedere 2 tot 3 weken een Refill. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimperextensions is gemiddeld 90-120 minuten. Een Refill duurt gemiddeld 45-60 minuten, dit is afhankelijk van de hoeveelheid uitgevallen wimpers. Naast de onebyone techniek is er nog een andere techniek; de Volumelashes 2D-6D techniek.

Volumelashes 2D-6D techniek

Met de 2D tot 6D techniek wordt er meer wimpervolume gecreëerd door middel van een nieuwe techniek. De ultra dunne haartjes zijn heel licht van gewicht, hierdoor kunnen er meerdere extensions op één wimper geplaatst worden om nog meer volume te creëren. Dit is absoluut niet te vergelijken met wimperplukjes!

De voordelen van wimperextensions:

 • Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers voor een schitterende uitgesproken oogopslag
 • Natuurlijke uitstraling
 • Lengte, dikte en curve aangepast aan uw wensen
 • Praktisch gewichtsloos, u voelt de extensions niet zitten
 • Bestand tegen water, lichaamsvocht, sauna, zon en zee
 • Geen beschadiging van uw eigen natuurlijke wimper
 • Geen uitlopende mascara
 • Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
 • Geen plukjes wimpers bij elkaar geplakt of wimperstrips
 • Wordt pijnloos opgebracht
 • Opstaan met een prachtige oogopslag
 • Blijven 4 tot 6 weken zitten

Ik zet geen wimper extensions op de onder wimpers, maar u kunt altijd uw onderwimpers laten behandelen met de Semi Permanente Mascara.

Translate »