Een mooie lach en / of witte tanden geeft u zelfvertrouwen. Onze lach drukt het meest duidelijk uit wie we zijn en hoe we over anderen en onszelf denken.

Bij ons kunt u kiezen voor een tandenbleek behandeling van:

  • 1 x 20 min
  • 2 x 20 min
  • 3 x 20 min

Schoonheidsspecialiste_ede_tanden_bleken_voor_naAls u bij ons een behandeling ondergaat, dan is deze gegarandeerd veilig. Onze behandelingen zijn peroxide vrij. Vanaf 1 november 2012 mag peroxide alleen gebruikt worden door tandartsen. Ook aan het percentage is een grens gesteld. Zo mag er maximaal 6% peroxide door tandartsen worden gebruikt. Buiten de tandartsen mag alleen gewerkt worden met een maximum percentage van 0,1% peroxide. Onze bleekmethode wordt als een cosmetische behandeling beschouwd, omdat de bleekgel peroxidevrij is. De behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerde whitening professional, die de modernste behandelmethode beheerst. Ook hanteren wij voor een optimaal resultaat mondspreiders en geen bitjes, waardoor het LED-licht direct op uw tanden met bleekgel schijnt. Onze behandelingen zijn effectief, veilig en duurzaam. Wij maken uw tanden hiermee optimaal schoon.
Onze gel bevat zelfs ingrediënten die uw tanden gezonder maken en uw tanden beschermen tegen schadelijke bacteriën.

 

swarovski-tandkristalOok is er een mogelijk om een Swarovski Tandkristal te laten plaatsen met keuze uit diverse kleuren. Het plaatsen van een tandkristal is veilig, pijnloos en zonder boren wordt het bevestigd, zoals de orthodontist een beugel plaatst. Met de dental etching gel is er een betere kwaliteit hechting.
De uithardingslamp in combinatie met de speciaal gepatenteerde lijm zorgt voor deze optimale hechting bent u er zeker van dat het tandjuweel tot wel enkele jaren blijft zitten.

Translate »