De featherextensions zijn gemaakt van 100% natuurlijke veren. De veren uit de “natural” serie zijn volledig natuurlijke veren in hun eigen natuurlijke kleur.Dit varieert van wit, tot verschillende tinten bruin, en vervolgens zwart. De Grizzly naturel heeft een natuurlijk visgraatpatroon.De gekleurde veren zijn geverfd in mooie heldere kleuren. De gekleurde feathers zijn zowel in effen alsmede in Grizzly verkrijgbaar. De lengte van de veren varieert tussen de 20 en 33 cm.
Voor kort haar kunnen de Ibiza featherextensions (veren voor in je haar) ook ingekort worden

Hoe lang gaan mijn Ibiza featherextensions mee?Ibiza featherextensions

De Extensions zijn keer op keer opnieuw te gebruiken. Je kunt ze gewoon meewassen, drogen, föhnen en stijlen. Alles is mogelijk. Je kunt ook telkens nieuwe kleurencombinaties maken, door enkele extra veren aan een bundeltje toe te voegen.

De behandeling

Deze behandelingvarieerd tussen de 5 of 15 minuten. Dit ligt aan de hoeveelheid Feathers die u in het haar zou willen laten plaatsen. Het vastzetten van de extensions word gedaan met een microringetje, die aan de binnenkant voorzien is van een siliconen ringetje.Dit zorgt ervoor dat de extensions niet makkelijk uit het haar glijden.

Translate »