Gellak is een lak die wordt aangebracht op uw natuurlijke nagel als een nagellak en uitgehard onder een UV-lamp. De gel biedt een sterke en natuurlijke bescherming van uw nagel. Het resultaat? 2 tot 3 weken mooie glanzende nagels waarvan de gel op een zachte en nagelvriendelijke manier verwijderd kan worden zonder te vijlen.

Gellak Nail trend 2016 pastekleurenHet belangrijkste verschil tussen gelnagellak en traditionele nagellak is dat je gellak uithardt onder een speciale gellaklamp. Het grootste voordeel door het uitharden onder de speciale gellaklamp, de UV of LED lamp, is dat de gellak direct droog is. Met gellak hoef je in tegenstelling tot traditionele nagellak niet langer meer te wachten, waardoor je direct verder kunt gaan met je dagelijkse bezigheden. Zijn je prachtig gelakte nagels met gewone nagellak al binnen 2 dagen niet meer mooi? Gellak geeft je minstens twee weken de zekerheid van prachtig gelakte nagels. Een feestje over 4 dagen? Geen probleem om ruim van tevoren de nagels te lakken met gellak nagellak. Niet meer wachten tot het laatste moment omdat je anders met half gelakte nagels op het feestje rondloopt met als grootste ergernis omdat je haast hebt, je nagels niet goed droog zijn en beschadigen bij het aantrekken van je party outfit.

De nagellak van de toekomst

Gellak Pink GellacNooit meer afgebrokkelde nagellak of 30 minuten drogen! Met Gellak geniet je wekenlang van een bijzondere stootbestendigheid en hoogglans als nooit te voren.Gellak is ook te gebruiken op uw teennagels. Hierop blijft het wel 4 tot 6 weken perfect zitten. Vooral aan te bevelen tijdens de zomermaanden.

Nail Quality Gesertificeerd

Translate »