Wimpers

Wimper extensions zijn perfect voor dagelijks gebruik, ook bij een actieve levensstijl. U kunt er probleemloos mee douchen, zwemmen of slapen. De extensions zijn waterproof en duurzaam. Met wimper extensions kunt u weken lang genieten van lange en volle wimpers. Maar u kunt er ook voor kiezen om uw wimpers te laten verven, Semi Permanente Mascara of kiezen voor een Wimperlift behandeling.

Nagels

Bij ons heeft een een ruime keuze uit diverse kleuren gellak. De voordelen van Gellak nog even kort voor je op een rijtje.

  • Wekenlang perfect gelakte nagels op handen en voeten.
  • Nooit meer binnen een dag al beschadigde nagels.
  •  Geeft versteviging aan de nagels met een natuurlijke look.
  • De gel nagellak is na de manicure direct droog.
  •  Je hoeft geen 30 minuten met je handen te wapperen, totdat de nagellak droog is.

Tanden Bleken

Is het behandelen van de tanden met als doel om de kleur van de tanden te veranderen. Een stralend wit gebit is het gewenste resultaat. Bij het tanden bleken maken we gebruik van een peroxide vrije tandenbleek gel. De gel wordt aangebracht op de tanden waarna een tandenbleek lamp het bleekproces activeert.

 

Haar

Föhnen is voor veel vrouwen een belangrijk onderdeel voor de verzorging van het haar. Door je haar te laten föhnen krijg je een coupe met volume, structuur en een gepolijst uiterlijk waardoor de variaties eindeloos zijn. Wil jij een coupe met volume of kies je liever voor steil haar? Alles is mogelijk. Ook hebben wij de Ibiza Feathers extensions voor in het haar.

Translate »