BB Glow is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale kleur wordt gecreëerd. Deze behandeling die helpt littekens als gevolg van acne te herstellen, bevorderd tevens de teint van de huid, het resulteert in een heldere, stralende huid.  

 De BB glow microneedling behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen, en voor alle huidtypes. Een laag  Semi-permanente BB-Glow serum wordt in de huid gebracht om je een natuurlijk ogende basis te geven die een bepaalde tijd blijft zitten. Deze behandeling belooft je huid te voorzien van een lichte tot matige dekking om je vlekjes, roodheid en donkere oogcirkels te verbergen.

Een BB Glow Treatment is een veilige en intensieve huidbehandeling die kan helpen bij het verminderen van het voorkomen van sproeten en het verlichten van uw huid. Het helpt ook bij huidverkleuring veroorzaakt door acne en veroudering van de foto of ouderdomsvlekken. 

HOE WERKT HET 

Eerst verwijder ik alle sporen van make-up en reinig ik het gezicht grondig met een speciale diepte reiniging. Om de huid voor te bereiden op diepe penetratie van BB-Glow, wordt er een soft peeling crème gebruikt, om dode huidcellen te verwijderen. Na penetratie zullen BB-crème ampullen die in de huid worden geïnjecteerd zich vermengen en zich aanpassen aan uw huidtint. Nadat u een dunne laag BB-Glow ampul over uw gezicht had aangebracht, haal ik automatisch het micronaald apparaat over uw gezicht, afhankelijk van de gevoeligheid van uw huid en doelgebied. Gevoelige gebieden zoals de neus en ogen hadden meer dekking nodig, omdat deze gebieden meer ongelijke randen en huidproblemen hebben, met name roodheid en donkere oogcirkels.


POSITIEF EFFECT OP

  • Oneven huidskleur
  • Kwetsbare en gevoelige huid
  • Sproeten
  • Verkleuring
  • Hyperpigmentatie
  • Acné vlekken
  • Couperose
  • Ouderdomsvlekken

V

De veiligheid van het BB glow serum is uitvoerig getest. Het product voldoet volledig aan de veiligheidseisen zoals opgesteld in de EU. Het serum is vrij van geuren, alcohol, kleurstoffen én is allergenenvrij. Dit maakt het product uitermate geschikt voor langdurige toepassing. Afgezien van gevoelige huidtypes, zou u slechts één dag aan downtime nodig hebben. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn lichte roodheid eerste 2-3 uren bij gevoelige huid.

NAZORG

Gedurende 48 tot 72 uur je gezicht make-up loos te houden. Liefst zo lang mogelijk water vermijden in je gezicht, dit voor de langere houdbaarheid van uw behandeling. De huid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden. Een voedende hydraterende crème en/of anders onze huid herstellende Mesovita te gebruiken.

 Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of hele hete douche te nemen. Wij adviseren tot vier weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken. 

ADVIES

 Variërend van een paar tot meerdere sessies variëren de behandelingen bij verschillende esthetici. In de meeste gevallen is het effect snel genoeg zichtbaar en daarom is de BB Glow-behandeling een geweldige optie voor evenementen en speciale gelegenheden. Bruid om te zijn? Dit zou een geweldige optie kunnen zijn om dat gloeiende uiterlijk te krijgen. Het effect zou slechts enkele weeken tot een 2 maanden duren als u een eerste timer bent. Meer onderhoud zou moeten worden gedaan (minimaal 3 keer), en het effect zou meer uitgesproken zijn en langer duren. Het zou dan 6-9 maanden duren. Kuur interval om de 2 tot 4 weken. PRIJZEN  
BB Glow per behandeling  € 120,00  BB Glow kuur 3 behandelingen  € 300,00 

Translate »